Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Meistä


Oventekijä pohjoisesta

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaat, yksilölliset ovet asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun aina suunnittelusta, mittauksesta ja piirustuksista valmistukseen, kuljetukseen ja asennukseen. Tyytyväinen asiakas ja ehdottoman laadukas työnjälki ovat kaiken toimintamme ydin – Sutela-oven tunnistaa laadusta.

Olemme saaneet tehdä töitä muun muassa Suomen Eduskuntataloon, Munkkiniemen kartanoon sekä lukuisiin arvokiinteistöihin Helsingin ydinkeskustassa ja pääkaupunkiseudulla. Tustustu referensseihimme tästä.

Linkki: Tammiovi osina ja paikallaan

Moderni teknologia ja perintenen käsityö yhdityvät

Meillä moderni teknologia ja pitkät käsityön perinteet yhdistyvät saumattomasti, ja taito kumpuaa vankasta kokemuksesta. Konekantamme uusin tulokas on 3D-ohjelmoitava CNC-kone.

Toimistossamme asiakkaan tarpeista huolehtii tuotannonsuunnittelija ja ammattipiirtäjä. Tuotannon puolella työskentelee viisi ammattitaitoista puuseppää.

Tutustu Eduskuntatalon oviurakkaamme Ylen ja HS:n artikkeleissa:

Yle / 2017

Helsingin Sanomat / 2016

Sutelan miljöö ja historia

25-vuotias verstas toimii Pohjois-Pohjanmaalla Limingassa. Nykyaikaiset, arkkitehti Maija Niemelän ja Pena Myllymäen suunnittelemat tuotantotilat on rakennettu perinteikkään Sutelan sukutilan luontevaksi jatkoksi, ja pihapiiri on laajentunut vuosien varrella kasvun myötä. 200-vuotias tila on elättänyt useamman yrittäjäsukupolven ja vahvat perinteet, ympäristön arvostus ja pohjalainen rehtiys ohjaavat liiketoimintaa.

Vuonna 1992 perustetulla yrityksellä on takanaan historia designhuonekalujen tekijänä ja suunnittelijana sekä mitä erilaisimpien puuprojektien toteuttajana. Alusta asti toimintaa on ohjannut intohimo puusta tekemiseen.

Sutelalla on syntynyt muun muassa äänetön, maailman parhaaksi tituleerattu pianopenkki, joka löytyy mm. Steinway & Sonsilta Saksassa, Decca -levy-yhtiöltä Lontoossa, Yamahalta Tokiossa, Helsingin Musiikkitalolta, Sibelius-Akatemiasta, Finlandia-talolta, Oopperatalolta ja Oulun konservatoriolta.

Lontoon Parlamenttitalossa vieraileva lukee kulkukorttinsa Sutelan tammisiin lukijakoteloihin verhottuihin laitteisiin ja Baltic Yachtin Panamax -luksuspurjeveneessä istutaan Sutelan tekemillä delfiinituoleilla.

Sutela-pianopenkki

Ainutlaatuinen, äänetön Sutela-pianopenkki

Muutamia vuosia sitten liikeidea muovattiin uudelleen ja päätettiin keskittyä siihen, mikä kaikkein parhaiten osataan – oventekoon. Kestämään tehdyt Sutela -huonekalut kuitenkin elävät ympäri Suomen – ja maailman. Kurkista galleriaan tästä.

Lehtiarkisto:

Yle / 2017
Helsingin Sanomat / 2016
Deko 2/2016
Kotiliesi 18/2012
Kansan Tahto 12.7.2012
Helsingin Sanomat 5.7.2012
Rantalakeus 12.11.2008
Kauppalehti 10.6.2008
Kaleva 9.7.2007
Avotakka 9B/2007
Glorian Koti Syyskuu 2007
Rantalakeus 12.10.2005
Avotakka 9B/2005
Avotakka Elokuu 2005
Etelä-Suomen Sanomat 20.3.2005
Kaleva / 2002